• SLAGVAARDIG EN SNEL
  • PERSOONLIJK ADVIES
  • EXPERT IN BREAKBULK

Over Vertraco

Vertraco Shipping B.V. is al ruim 35 jaar expert in wereldwijd transport en expeditie. Vervoer over zee is ons vak. Onze klanten (van multinationals tot kleine ondernemers en particulieren) laten hun producten in het volste vertrouwen aan ons over.

"Wij brengen uw goederen snel, efficiënt en safe naar de plek waar u ze wilt hebben."

Onze kracht zit in onze jarenlange ervaring, betrokkenheid en uitgebreide kennis over stukgoed en projectlading. We willen flexibel en slagvaardig zijn, zoeken voortdurend het contact met onze klanten. Dat maakt Vertraco tot betrouwbare partner voor al uw logistieke behoeften. 

neem contact op ▸ 

Team in beeld

Ons team staat altijd voor u klaar. Neem bij vragen contact met ons op. ▸ bekijk het hele team

lijndienst-ECL-diensten-vertraco.png

Lijndienst ECL

Wij zijn specialist in het verschepen van goederen naar het Caraibisch gebied en de Noordkust van Zuid-Amerika. Dat doen we met onze eigen lijndienst ECL.

lees meer ▸
logistiek-en-expeditie-wereldwjid-diensten-vertraco.png

Logistiek en expeditie wereldwijd

Uw handelswaar brengen wij letterlijk overal ter wereld, van het kleinste pakketje tot de grootste machine. Onze klanten houden wij persoonlijk op de hoogte van de voortgang.

lees meer ▸
logistieke-partnerships-diensten-vertraco.png

Logistieke partnerships

Door samenwerking met sterke logistieke partners als Kestrel Global Logistic en Tropical Global Logistic kunnen wij snel en slagvaardig opereren richting Centraal Amerika, het Caribisch gebied en andere delen van de VS.

lees meer ▸

Europe Caribbean Line

Veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie, snelheid en maatwerk

Lees meer ▸
afbeelding-projecten-home-vertraco.png

Reeferservice

Al uw ladingsoorten brengen wij snel, direct en safe vanuit Nederland en Engeland naar de Zuid-Amerikaanse landen Guyana en Suriname. Deze dienst van de Europe Carribean Line (ECL) vaart tweewekelijks met breakbulk, containers en projectlading naar de havens van Georgetown en Paramaribo.

afbeelding-projecten-home-vertraco.png

South Carribean Service

Schepen, agenten en stuwadoors van Europe Caribbean Line (ECL) zijn volledig ingericht op het vervoer van breakbulk en projectlading van en naar de Noordkust van Zuid-Amerika en het Caraibisch gebied. Jaarlijks verschepen we zo’n 200.000 ton aan breakbulk en projectlading, waaronder veel rollend materieel en jachten.

afbeelding-projecten-home-vertraco.png

Complete logistieke zorg

Wij garanderen een maatoplossing voor iedere vervoersvraag en ontzorgen onze klanten volledig. Uw logistieke opdracht voeren wij van eerste contact tot aflevering voor u uit. U hebt er geen omkijken naar en kunt rekenen op een probleemloze uitvoering. Wij weten in real-time de locatie van de ladingen en delen die (als u dat wilt) met u.

afbeelding-projecten-home-vertraco.png

Van multinationals tot particulieren

Onze diensten zijn beschikbaar voor iedereen: van multinationals tot kleine ondernemers en particulieren. Wij houden al onze klanten persoonlijk op de hoogte van de voortgang van het transport.

Laatste nieuws

Een goed oog voor detail: Lars van de Merwe vertelt over de afdeling documentatie

IMG_0975.jpg03 sep Lars van de Merwe is medewerker bij Vertraco’s afdeling documentatie. Vanaf het moment dat er een booking gedaan wordt, zorgt hij ervoor dat alle informatie over de vracht klopt tot in de kleinste... lees verder

Scheepvaart staat nooit stil: een interview met onze collega Ruud Hak

VertracoBlog2Foto1.jpg20 aug Ruud Hak is een ervaren medewerker bij Vertraco. Hij werkt op de afdeling marketing & sales, waar hij verantwoordelijk is voor het afgeven en overeenkomen van tarieven en het boeken van ladingen. ... lees verder

Scroll naar boven