• SLAGVAARDIG EN SNEL
  • PERSOONLIJK ADVIES
  • EXPERT IN BREAKBULK

Lijndienst ECL

Vertraco Shipping is managing- en commercieel agent van Europe Caribbean Line (ECL). ECL is onze eigen, unieke rederij tussen Noordwest-Europa en de Noordkust van Zuid-Amerika. ECL onderhoudt twee aparte lijndiensten.

De Reeferservice

Europe Caribbean Line (ECL) maakt het mogelijk om snel, direct en frequent goederen vanuit Noord-West Europa naar de landen Guyana en Suriname te brengen. Deze unieke vervoersservice van Vertraco is ideaal voor zowel particulieren als bedrijven. Wij brengen alle ladingsoorten (van het kleinste pakketje tot de grootste machines en containers) naar deze 2 Zuid-Amerikaanse landen.

Iedere 2 weken vertrekt er vanuit Dover en Vlissingen een schip met als eindbestemming de havens van Paramaribo in Suriname en Georgetown in Guyana. Deze dienst is de snelst denkbare overzeese verbinding tussen deze landen.

In Guyana en Suriname hebben we een betrouwbaar en ervaren logistiek netwerk. Uw goederen leveren we daardoor snel en slagvaardig op iedere gewenste plek in beide landen. Een veilige aankomst is gegarandeerd.

Bekijk hier het afvaartschema ▸

De South Caribbean Service

Dit is een maandelijkse dienst met als vaste aanloophavens Antwerpen (België), Hull (Verenigd Koninkrijk), Gijon (Spanje), Georgetown (Guyana), Paramaribo (Suriname), Point Lisas (Trinidad), Matanzas/Puerto Ordaz (Venezuela) en Rotterdam (Nederland). Buiten deze havens kunnen ook andere bestemmingen in de regio bereikt worden. De schepen in deze dienst vervoeren zowel export- als importladingen.

Het ladingpakket van ECL bestaat voornamelijk uit breakbulk, rollend materieel, jachten, massagoed (o.a. rijst en graan) en projectlading. Onze schepen en bemanning zijn perfect uitgerust en getraind om deze lading snel en safe te vervoeren.

De kracht van de Europe Caribbean Line (ECL) zit onder andere in het gespecialiseerde vervoer van breakbulk (stukgoed) en projectlading van en naar de Noordkust van Zuid-Amerika en het Caraibisch gebied. Onze schepen zijn daar volledig op ingericht, evenals onze gespecialiseerde stuwadoors en agenten. We zijn 100 procent ingespeeld op het bedienen van klanten met allerhande ladingsoorten, alles is mogelijk.

Jaarlijks verscheept ECL substantiële tonnages aan breakbulk en projectlading, waaronder verhoudingsgewijs veel rollend materieel en jachten. Wij garanderen al onze klanten een maatoplossing voor iedere vervoersvraag. Slagvaardigheid en persoonlijk advies staan hierbij centraal.

Bekijk hier het afvaarschema ▸

Meer informatie

Bent u geinteresseerd geraakt en bent u benieuwd naar hetgeen wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

offerte aanvragen ▸

Scroll naar boven