• SLAGVAARDIG EN SNEL
  • PERSOONLIJK ADVIES
  • EXPERT IN BREAKBULK

Logistieke partnerships

Wij zijn al ruim 35 jaar gespecialiseerd in wereldwijde logistieke dienstverlenging (zeetransport/wegtransport/luchtvracht). In samenwerking met onze logistieke partners brengen we uw handelswaar naar iedere bestemming. Waar uw lading ook naartoe moet, wij zorgen ervoor dat uw goederen snel en slagvaardig op de bestemming komen.

Door deze sterke logistieke partnerships vervoeren wij onder meer containers (zowel FCL als LCL) naar alle Caraibische eilanden en Centraal Amerika. Wij doen dat als exclusieve Nederlandse agent voor onze principaal Kestrel Global Logistic en Tropical Global Logistic (sinds 2015).

Door onze jarenlange expertise te bundelen met andere sterke partijen bieden wij u optimale zekerheid en flexibiliteit voor elk aspect van het gehele logistieke traject. Topkwaliteit dus, inclusief het persoonlijke advies waar u bij ons altijd op kunt rekenen.

Tropical en Kestrel Global Logistics

We zijn trots op de samenwerking met de logistieke wereldspeler Tropical en Kestrel. Sinds een paar jaar zijn wij de Nederlandse agent voor deze rederij die vaart op ruim 30 bestemmingen. Tropical en Kestrel bieden zowel container- als groupage-vervoer naar vrijwel alle eilanden in het Caraibisch gebied, het zuiden van de VS en Centraal Amerika.

Door het partnership met Tropical en Kestrel maken we onze belofte waar dat we uw handelswaar letterlijk overal ter wereld brengen. De persoonlijke benadering, snelheid en flexibiliteit die onze service typeren staan ook in deze samenwerking centraal. Dat zult u merken.

Meer informatie

Bent u geinteresseerd geraakt en bent u benieuwd naar hetgeen wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

offerte aanvragen ▸

Scroll naar boven