Header vacatures vertraco
Golf-diapositief-Vertraco
DECISIVOS Y RÁPIDOS
Golf-diapositief-Vertraco
ASESORAMIENTO PERSONALIZADO
Golf-diapositief-Vertraco
EXPORTOS EN CARGAS GENERALES

Werken bij Vertraco

Heeft u een passie voor scheepvaart en logistiek en wilt u graag samen met enthousiaste collega’s aan de slag? Kom dan werken bij Vertraco Shipping! Wij zijn een betrokken bedrijf dat veel ruimte biedt voor persoonlijke ontwikkeling. Bij ons werkt u met een boeiende internationale omgeving en heeft u veel verantwoordelijkheid. Spreekt u dit aan? Solliciteer dan direct bij Vertraco Shipping of lees verder voor meer informatie.

Werken bij vertraco vacatures vertraco

Vertraco Shipping als werkgever

Bij Vertraco Shipping komt u te werken in een klein, betrokken team. Wij hechten veel waarde aan een goede sfeer en prettige werkomgeving. Ook buiten werktijd doen wij veel met ons team. Zo hebben wij diverse personeelsuitjes gedurende het jaar waar ons gehele team enthousiast aan meedoet. Wij zijn een moderne werkgever met moderne arbeidsvoorwaarden. Als u bij ons komt werken, merkt u direct onze unieke identiteit. Daarom werken veel medewerkers al jarenlang met veel plezier bij ons. 

Betrokken medewerkers vacatures vertraco

Betrokken medewerkers

Met onze betrokken professionals ontzorgen wij diverse klanten met betrekking tot hun zee- en luchtvracht. Wij bieden hiervoor diverse innovatieve logistieke oplossingen aan. Onze medewerkers weten dat het belangrijk is dat de vracht op tijd op de juiste bestemming aankomt en doen er alles aan om de wensen van onze klanten te realiseren.

Doorgroei mogelijkheden vacatures vertraco 2

Doorgroeimogelijkheden

Bij Vertraco Shipping bieden we tevens uitstekende doorgroeimogelijkheden. Mocht u de ambitie hebben om door te groeien binnen de scheepvaart en logistiek, dan zit u ook dan bij ons op de juiste plek. Doordat wij diverse functies uitvoeren, is het ook mogelijk om een nieuwe functie te betrekken. 

Bekijk onze vacatures vertraco

Bekijk onze vacatures

Bekijk gerust eens onze ‘open vacature’ pagina en verstuur ons uw open sollicitatie. Wij hebben diverse plekken in de scheepvaart en logistiek waarin u aan de slag kunt gaan. Heeft u al ervaring in de scheepvaart of logistiek of een opleiding in deze richtingen voltooid? Stuur dan meteen uw open sollicitatie naar ons op! 

Actie button
Schowcase 2 vacatures vertraco

Open sollicitatie

Staat de gewenste vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie!