• QUICK AND EFFICIENT
  • PERSONAL ADVICE
  • EXPERT IN BREAK BULK

« Back

Medewerker aan het woord: Jeroen Herders

foto Jeroen 2.jpg21 Mar

Jeroen werkt sinds december 2021 bij Vertraco als operationeel medewerker. Via een recruitmentbureau met een specialisme in de logistieke branche werd hij in contact gebracht met het bedrijf: “In werk sinds 1998 in de logistiek en kende Vertraco vanuit een samenwerking met een eerdere werkgever. Vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd.”

Efficiënt logistiek proces

Met name de kleinschaligheid en de korte lijnen van het bedrijf spreken me aan. Als operationeel medewerker heb ik meerdere taken die bijdragen aan een efficiënte logistiek. Daaronder valt plannen, het veilig vervoeren met de beschikbare schepen en het administratief afwikkelen van de opdrachten voor ladingvervoer naar Latijns-Amerika. Persoonlijk heb ik veel affiniteit met deze landen en de cultuur, wat het werk alleen nog maar leuker maakt. Samen met een collega voer ik deze dienst uit binnen Vertraco.”

Bigbags

Bezoek aan de havens

Juist omdat de werkzaamheden zo divers zijn en er doorgroeimogelijkheden zijn, zit Jeroen op z’n plek: “Het werk is uitdagend en door de diversiteit in taken ook dynamisch. Na een thuiswerkperiode ben ik blij om weer op kantoor te werken. Ik werk veel op kantoor, maar doe ook af en toe een bezoek aan de havens en schepen. Het is belangrijk om goed contact te hebben met de kapitein en bemanning van de schepen. Zo weet ik precies wat er speelt.”

ISO 9001 certificering

“Ik ben momenteel ook bezig met de ISO 9001 certificering. Dit is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen en met een certificaat laten we zien dat onze processen voldoen aan deze normen. Op dit moment heb ik voldoende uitdaging in mijn werk en concentreer ik me op de dagelijkse werkzaamheden en het slagen van het logistieke proces.”

« Back

Scroll to top