• QUICK AND EFFICIENT
  • PERSONAL ADVICE
  • EXPERT IN BREAK BULK

« Back

Nieuw: roze ECL containers

RozeECLcontainer.jpg03 Dec

Je kunt ze niet missen! De nieuwe felroze containers van ECL. Met ingang van deze maand zijn de containers in omloop. U kunt ze in principe in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk tegenkomen en daarnaast ook in Suriname, Guyana en eventueel in Trinidad.

Met deze roze containers proberen we ons te onderscheiden van onze concurrent: eigen nieuw equipment van goede kwaliteit. Voor ons container equipment hebben we al jarenlang een mooie samenwerking met onze leverancier CTL-ICS B.V.. We zijn erg blij met dit partnership!

Waarom roze, zult u wellicht denken? De kleur roze is afkomstig uit het ECL logo. Het geeft een krachtige uitstraling en vergroot onze naamsbekendheid. Want zeg nu zelf: deze containers blijven je wel bij! Zeker de aanwezigheid in het straatbeeld in Zuid-Amerika zorgt voor een top-of-mind positie bij de importeurs aldaar. Onze klanten zien op deze manier dat onze eigen rederij ‘aan de weg timmert’.

Met de Europe Caribbean Line (ECL) bieden we een lijndienst tussen Europa, het Caribische gebied en de noordkust van Zuid-Amerika. De lijndienst is geschikt voor het vervoer van projectladingen, breakbulk, droge bulk, containers en voertuigen in alle soorten en maten.

Bekijk hier de afvaartschema’s. 

« Back

Scroll to top